torsdag 7. mai 2009

Style & Render Settings

Hei igjen!

Vi har forandret et par ting i VRAY settingene våre nå for å unngå lang render tid og fortsatt ha en fin stil og kvalitet i shotsa våre. Vi har også prøvd å få bilene til å passe inn med stilen til omgivelsene. Bilene skal være litt "penere" enn omgivelsene selvfølgelig, men ikke for mye. I Forrige post ser dere hvordan renderen vår var før vi nå har gjort forandringene i både rendersettings og lyssettings.

Forandringer:

- Vi har byttet VRAY lights til VRAY sun - Daylight. Fra å gå fra 4 forskjellige lyskilder til EN hovedkilde. Dette forandret hele scenen og stilen til noe enda penere og smooth.
- Forrige setting tok ca 4.40 min nå tar det ca 2.20 min. Så vi har altså halvert rendertiden! OG vi har et penere bilde.
- Texturer har blitt satt ned ettersom den nye rendersettingen er bedre en den gamle, så texturen ser nå veldig bra ut med lave verdier.
- Daylight / VRAY Sun instillingene våre er stilt inn til å være lik som solen i Los Angeles rundt kl 5 på ettermiddagen. Dette ettersom at vi tenker at storyen vår er i LA, så slik er det.

Ellers lurer dere nok på hvordan det går med karakterene våre. De holder på å bli rigget og texturert nå. Og vi regner med å ha disse klare i løpet av helgen. Idag skal vi gjøre vår første render, så vi trenger å få karakterene ferdige straks!


NY RENDER SETTING
GAMMEL RENDER SETTING
NY RENDER SETTING
GAMMEL RENDER SETTING

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar